19 mei 2020

Jachtverhuur Zeeland begint in Willemstad

Jachtverhuur start in Zeeland in onze thuishaven Willemstad; Jachthaven de Batterij. De sfeervolle vestingstad ligt op loopafstand van de haven. Zo heeft u alle gemakken van deze rustige haven, maar ook de sfeer en gezelligheid van de vele cafés en leuke restaurants op een steenworp afstand. Deze vestingstad leent zicht tot de ideale basis voor zowel een dagje zeilen als voor een volledige zeilvakantie door dit prachtige zeilgebied.

Een jacht huren voor elk niveau

Wanneer u een jacht huurt in Zeeland zult u merken dat de mooie vaarwateren van Nederland enorm divers zijn, waardoor wij zowel beginnende als ervaren zeilers een prachtige zeilervaring kunnen bieden. Tip Top Sailing heeft een uitgebreide vloot aan zeiljachten ter beschikking voor verhuur. Onze jachten zijn goed onderhouden, in top conditie en zeer compleet uitgerust.

jachtverhuur-zeeland-zeilen-in-nederland

Zeilvakantie in Nederland

Vanuit het Brabantse Willemstad heeft u de keuze om direct richting de Noordzee te zeilen of juist de kalmere Zeeuwse wateren te ontdekken. Afhankelijk van het aantal dagen dat u een jacht wilt huren, kunt u onder andere de Zeeuwse vaarwateren ontdekken, maar ook helemaal doorzeilen naar de zee of steden als Rotterdam of Antwerpen. Wij geven u graag advies over het vaargebied op basis van uw wensen en zeilervaring.

Meer weten over Tip Top Sailing?

Mocht u hulp of advies willen over jachtverhuur in Zeeland, neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor het zeiljacht dat bij ú past. U kunt ons bellen via 0168 47 17 94 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw jacht te bespreken.