19 mei 2020

Unieke vaargebieden

Vanuit onze mooie thuishaven, Jachthaven de Batterij, net buiten de stadswallen van het oude Willemstad, vertrekt u voor de mooiste vaartochten door een uniek vaargebied. Niet alleen de complete Zuid-Hollandse en Zeeuwse Delta waar zoet en zout water elkaar ontmoeten, maar ook de ongerepte natuur van de Biesbosch, het Brabantse achterland of de Zuid-Hollandse wateren die leiden naar bijvoorbeeld Dordrecht en Rotterdam en de grote rivieren landinwaarts liggen allemaal binnen bereik van een mooie weektocht.

Jacht huren in Zeeland

Een jacht huren is 1 ding, maar de uiteindelijke route bepalen is iets anders. Ga eens een lekker dagje varen om optimaal van Zeeland te kunnen genieten. Wie associeert Zeeland nu niet met een vakantie of een dagje weg op en aan het water? Open water, natuur, zout water, alles komt hier samen. Een jacht huren bij Tip Top Sailing maakt dit dan ook compleet.

jachtverhuur-zeeland-vaarroutes

Andere mooie vaargebieden

Naast een jacht huren in Zeeland, is het ook mooi om de vaarwateren van Zuid-Holland te verkennen. Zo kun je de grote open wateren in de Delta verkennen, of een dagje ontspannen varen door de kleinere rivieren en plassen. Wat de vaarwateren gemeen hebben zijn een enorme diversiteit en grote toegankelijkheid. Het grootste zoutwatermeer, de Grevelingen, de knusse plassen van De Kaag met hun authentieke watersport sfeer; alles is er te vinden.

Toch liever een natuurrijkere omgeving? Dan zijn de wirwar van kreken, riviertjes en mondingen van de Biesbosch de uitgelezen plek om rustig doorheen te varen. Hier kunt u genieten van al het moois dat dit unieke natuurgebied te bieden heeft. Bevers, Zeearenden, honderden soorten (water)vogels en vele andere flora en fauna vindt u allemaal terug in de Biesbosch.

Neem contact met ons op

Mocht u hulp of advies willen over jachtverhuur of over verschillende vaarwateren in de omgeving, neem dan zeker contact met ons op! Wij zorgen voor het zeiljacht dat bij ú past. U kunt ons bellen via 0168 47 17 94 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw jacht te bespreken.